Kategoriat
Kämppien varaaminen Tiedotteet

Kämppien ja leirialueiden varaukset vuodelle 2025

OHJEET PIIRIN KÄMPPIEN JA LEIRIALUEIDEN VARAAMISEEN VUODELLE 2025

Vuoden 2025 ja tammikuun 2026 kämppävuorot jaetaan Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n lippukunnille ennakkoon lomakkeella:

  • Ensimmäisessä vaiheessa kartoitetaan pääkaupunkiseutulaisten lippukuntien toiveet isoista ja tärkeistä tapahtumista kyselylomakkeella, lippukunnat syöttävät itse heille ilmoitetut vuorot.
  • Toisessa vaiheessa kämppävarausjärjestelmä avataan kaikille, jolloin vapaaksi jääneitä vuoroja voi varata nopeusjärjestyksessä. Kalenteri on normaalisti auki ja varauksia voi tehdä tammikuuhun 2026 asti.

Tärkeät päivämäärät:

ke 4.9.202         Kyselylomake aukeaa klo 7.00 ja PäPan lippukunnat voivat hakea 1-2 vuoroa lippukunnan tärkeisiin tapahtumiin (isommat retket, leirit, juhlat)

ke 18.9.2024   Kyselylomake sulkeutuu klo 23.59

ke 25.9.2024     Vuoroja toivoneet saavat tiedon, että minkä vuoron saivat ja syöttävät itse vuoron tiedot järjestelmään

ma 30.9.2024  Viimeinen päivä syöttää ensimmäisessä vaiheessa saatuja vuoroja järjestelmään

ti 1.10.2024        Varausjärjestelmä aukeaa kaikille klo 09.00 Kaikki partiolaiset ja partion ulkopuoliset saavat tehdä nopeusjärjestyksessä varauksia järjestelmään.

Poimi kyselyyn lippukuntasi tärkeimmät tapahtumat

Kyselyn avulla on tarkoitus varata partiokämppien isoimpia kohteita lippukuntien omiin tai alueiden yhteisiin suuriin ja tärkeisiin tapahtumiin. Esitä tarvittaessa myös vaihtoehtoinen kohde- tai ajankohtatoive lomakkeella.

Jos lippukunnallanne on useita tällaisia tapahtumia, tee kustakin tapahtumasta oma hakemus.  Pyrimme siihen, että jokainen lippukunta saisi ainakin yhden vuoron.

Ensimmäisen vaiheen jaossa painotetaan seuraavia tapahtumia:

  • yksi varaaja varaa kaikki alueen kämpät samalle ajalle (Kiljavan pihapiirin, Kavalahden kaikki kämpät, Nuuksion kaikki kämpät)
  • juhlavuoden tapahtumat
  • kahden tai useamman lippukunnan retket ja alueelliset tapahtumat (yli 100 osallistujaa)
  • isojen lippukuntien tapahtumat (jäsenmäärä yli 150)
  • lippukunta ei ole viime vuosina saanut toivettaan

Linkki hakulomakkeelle (4.9-18.9): https://link.webropol.com/s/kamppakysely2025

Piirin kurssit ja muutamat muut isommat tapahtumat on syötetty kalenteriin valmiiksi. Tarkastathan kalenterissa jo olevat piirin tapahtumat , että et turhaan ano vuoroa jo varattuun ajankohtaan!

Tsemppiä syksyn aloitukseen!