Retki- ja leirialueet

Partiokämppien yhteydessä olevat retki- ja leirialueet

Kaikkien kohteidemme pihalla ja ympäröivillä alueilla on tilaa telttailuun ja osalla myös isommillekin leireille.

Pienen kämpän varaaminen retken tukikohdaksi onnistuu erinomaisesti vaikkapa Metsätuvalla tai Uutulla.

Isommille leireille sopivia leirialueita löytyy Kavalahdesta sekä Kiljavalta. Tilaa löytyy niin majoittamiseen kuin ohjelmalle. Sivun alalaidasta löydät esitteet, hinnastot löytyvät kohteiden omilta sivuilta.


Nuuksion leirialue Ranta
Nuuksion leirialue Ranta

Hieman syrjässä kämppien pihalta löytyvältä leirialue Rannalta löytyy tilaa 1-3 PJ-teltalle. Alue on kallioinen ja mäkinen. Nuotiorinki. Puut ja vessat kämppien luona.

Tutustu kohteeseen »


Kiljavan Telttanummi
Kiljavan Telttanummi

Kiljavan leirikeskuksen yhteydessä oleva leirialue, jonne mahtuu jopa 200 hengen leiri. Kesävesi

Tutustu kohteeseen »

Kiljavan Metsätupa
Kiljavan Metsätupa

Lyhyen kävelymatkan päässä Kiljavan leirikeskukselta sijaitseva pieni tupa, jossa majoituspaikat 3:lle. Ei sähköä eikä vettä. Pihalla hyvin tilaa telttailla.

Tutustu kohteeseen »


Kavalahden leirialue Niitty
Kavalahden leirialue Niitty

Leiri- ja Retkialue keittiökeskuksen takamaastossa. Niityllä mahtuu majoittumaan jopa 300 hengen leiri. Oma nuotiopaikka, juomakelpoinen kesävesi. Alueella Katos KafeNiity, sähkökaappi sekä pihan vesivessat kuuluvat vuokraan. Saunan, keittiökeskuksen ja muiden rakennusten käyttö vain niiden varanneille. Leirialueen varaajia palvelee Lassilan kellarin varasto ja kellarin tiskipiste.

Tutustu kohteeseen »

Kavalahden leirialue Metsä
Kavalahden leirialue Metsä

Leiri- ja Retkialue pikkukämppien takamaastossa. Alueella harva männikkö metsä, jonne mahtuu useampi PJ-teltta pystyyn sekä useita pienempiä telttoja. Oma nuotiopaikka. Puolet varattavasta alueesta on kallioista aluetta. Kalliolla sijaitsee kaksi nukkumalaavua, joissa omat nuotiopaikat, sekä keittokatos. Pihan vesivessat kuuluvat vuokraan. Saunan, keittiökeskuksen ja muiden rakennusten käyttö vain niiden varanneille. Leirialueen varaajia palvelee Lassilan kellarin varasto ja kellarin tiskipiste.

Tutustu kohteeseen »


Hinnasto ja varausehdot

Näet kaikkien kämppien hinnat täältä »