Kuusitupa

Kuusituvan logo

Partiotalo lähellä kaupunkia Vantaalla

sijainti

Rajakoskentie 5, 01760 Vantaa
40 min Helsingin keskustasta autolla

Yleistä

Tontilla on kaksikerroksinen sähköistetty asuinrakennus, oma sauna, porakaivo, puuliiteri sekä saunarakennuksen päädyssä kaksi säiliö-WC:tä. Makuupaikkoja noin 25 henkilölle. Vedet kannettaan pihalla olevasta kaivosta sisälle ja letkulla saunalle.

Pihalla on lipputanko, kota sekä pöytäryhmät syömiseen ja kokoustamiseen. Kaksi nuotiopaikkaa palvelee perinteistä makkaranpaistoa tai partio-ohjelman aktiviteettejä. Pihalla iso nurmikenttä mahdollistaa majoittumisen sekä isommankin ohjelman.

Kuusituvan omistaa Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö. Kiinteistö on tarkoitettu ensisijaisesti Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n lippukunnille, jotka saavat varata syksyisin ennakkoon seuraavan vuoden vuorot. Varauskalenterissa näkyvät, vapaaksi jääneet vuorot ovat kaikkien muiden partiolaisten sekä partion ulkopuolisten varattavissa. Tervetuloa!

Lue lisää:
Tietoa meistä
Usein kysytyt kysymykset
Tietoa Partio ulkopuolisille varaajille

Retkeily

Kuusitupa sijaitsee peltojen ympäröimällä metsä saarekkeella.  Noin 300 m päässä pohjoisessa alkaa iso metsäalue, jossa on hyvin tilaa päiväretkille ja ohjelmaan. Pihalla ison nurmikentän takana on omaa metsää, jossa on hyvä harjoitella vaikkapa ensimmäistä laavuretkeä omalla nuotiopaikalla. Piha mahdollistaa myös useamman puolijoukkueteltan leirin järjestämisen niin talvella kuin kesälläkin. Huoltomies on palvelumyönteinen, ole häneen yhteydessä jos tapahtumasi tarvitsee erityisen paljon puita tai talvisin pihan laajempaa aurausta esim. telttailu alueelle.

Pihaa kiertää kiinteä heijastinrata, jonne helppo viedä omia tehtäviä.

Lue lisää:
Retki- ja ohjelmavinkit

Vuokrattavat kohteet

Kuusitupa on yksittäinen kohde. Saat olla omassa rauhassa!

Kuusitupa
Kuusitupa

Kuusituvan kämppä Vantaalla, n. 25 hlö laverilla ja kerrossängyissä. Sähköt, kantovesi ja säiliö-WC:t

Tutustu kohteeseen »

Alueen ohjeet

Kartat

Aktiviteetit

Tietoja alueesta

Hinnasto ja varausehdot

Näet kaikkien kämppien hinnat täältä »