Yläsivut
Tietoa meistä

Partion ulkopuoliset varaajat

Partion ulkopuoliset varaajat:

Hei Partion ulkopuolinen varaaja. Olet sydämellisesti tervetullut meidän varaajaksemme. Varsinkin arkena meillä on hyvin tilaa ja meillä on järjestetty useita häitä, opiskelija järjestöjen tapahtumia sekä koulut käyvät useasti! Kämpät ovat tarkoitettu ensisijaisesti partiolaisille, joten tutustu alla oleviin ohjeisiin sekä esitteisiin.

Partioon ovat kaikki tervetulleita, etsi linkistä lähin lippukuntasi ja ilmoita itsesi tai lapsesi mukaan toimintaan: Liity partioon

Ladattavaa

Ohjeet lyhyesti

Tutustu: Usein kysytyt kysymykset.

  • Varattavissa: Vapaana olevat kohteet ovat varattavissa. Tervetuloa! (Poikkeuksena seuraava alkava vuosi).
  • Ei varattavissa: Lue alla yhteiskäyttöalueet ohje.
  • Omatoimikohteet: Emme tarjoa ohjelma, ruoka tai siivous palveluita. Loppusiivous kuuluu varaajalle ja lähetämme siivouslaskun siivoamattomasta kohteesta.
  • Avaimet: Partioasema 2 krs. Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Avainten noutoon liittyvät kyselyt toimisto: Toimiston aukioloajat
  • Varaus on sitova: Ennen tapahtuman alkua on 1 kk ilmainen peruutusaika, ja sen jälkeen laskutamme varauksen täysimääräisenä. Ks. Varausehdot.
  • Varauksen vahvistuminen: 2 viikkoa! Toimisto käsittelee kaikki saapuneet varaukset manuaalisesti ja tarkistaa että varauksesi soveltuu kyseiseen aikaan. Eli pidätämme oikeuden peruuttaa varauksesi 2 viikkoa sen tekemisestä. Tämän on harvinaista ja aina olemme sovussa päässeet yhteisymmärrykseen. Yritämme mahdollistaa kaikkien varaukset!
  • Seuraava alkava vuosi: Marraskuu! Partiolaisten ennakkovaraus seuraavalle alkavalle vuodelle on syyskuu-lokakuussa. Partion ulkopuoliset voivat alkaa tehgdä varauksia marraskuusta lähtien, tätä ennen tehdyt varaukset poistetaan järjestelmästä ja varaajaa informoidaan tästä. (Varausvuosi tammikuu-tammikuu/ hinnastot syyskuu-syyskuu)
  • Yhteiskäyttöalueet VIIKONLOPPU. Viikonloppuisin joudut varaamaan koko alueen itsellesi: Leirikeskukset Kiljava ja Kavalahti sekä Nuuksion kämpät. Yhteiskäyttöalueilta emme vuokraa viikonloppuisin yksittäisiä kämppiä, koska se estää partiolaisten varaukset kyseiseltä viikonlopulta. Peurantupa/Kuusitupa ovat varattavissa yksinäänkin viikonloppuisin.
  • Yhteiskäyttöalueet ARKI. Arkena on todella harvoin partiolaisia, eli sinne voit tehdä huolettomasti varauksen myös yhteen kämppään. Huomioithan että silloin alueelle voi tulla myös toinen ulkopuolinen varaaja ja silloin pihan käyttö sekä saunavuorot sovitaan heidän kanssaan.  Myös arkena partiolaiset ovat etusijalla, eli harvoin voi käydä niin että teihin ollaan yhteydessä ja varauksenne joudutaan perumaan.
  • Ole rohkeasti yhteydessä: Kiinteistövastaavaan kaikissa kysymyksissä, haluamme mahdollistaa kaikkien tapahtumat ja olemme valmiita palvelemaan 🙂