Yläsivut
Tietoa meistä

Varausehdot

PORRASTETTU VARAUS

Partiokämpille voi tehdä varauksia kuluvalle vuodelle läpi vuoden. Seuraava vuosi varataan porrastetusti syksyisin niin, että pääkaupunkiseutulainen partiotoiminta menee kaiken muun edelle. Sen jälkeen loput vuorot tulevat kaikkien vapaasti varattaviksi.

Tiedotamme sivuillamme aina syksyn aluksi, että millä aikataululla varaukset syksyllä tehdään.

VARAAMINEN

Kaikki varaukset tehdään varauspalvelun kautta: https://varaus3.varauspalvelu.fi/partiolaiset/. Ainoastaan poikkeustapauksissa yhteys suoraan kiinteistövastaavaan.

Kaikki varaukset käsitellään toimistolla kahden viikon kuluessa varaustilauksesta. Varaus katsotaan vahvistetuksi, jos toimisto ei tänä aikana peruuta varausta. Lähtökohtaisesti varaustilauksia ei peruta, mutta toimiston peruutuksen syy voi olla esimerkiksi se, että mikäli alueen jossakin kohteessa järjestetään partiotoimintaa, ei muita alueen kohteita silloin yleensä vuokrata partion ulkopuolisille.

Katso ohjeet ”partion ulkopuolisille varaajille”: ESITTEET

VARAAJAN PERUUTUSEHDOT

Varaajan on tehtävä peruutus viimeistään kuukautta ennen vuoroa joko järjestelmän kautta tai sähköpostitse toimiston osoitteeseen. Peruutus on vastaanotettu ja hyväksytty, kun peruja on saanut asiasta ilmoituksen sähköpostilla tai puhelimella. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai se tehdään myöhässä, niin varattu vuoro laskutetaan.

HINNAT

Ilmoitetut hinnat sisältävät pelkän rakennuksen vuokran. Arkihinta koostuu yhdestä yöstä (16:00-15:00) ja viikonlopun hinta koostuu kahdesta vuorokaudesta (pe 16:00– su 15:00). Partion ulkopuolisia varaajia velvoitetaan varaamaan koko alue itselleen, ellei muuta sovita. Isoista tapahtumista ja leireistä voidaan veloittaa tapauskohtainen huoltomaksu (puu/wc/jäte), mutta näistä hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Laskut lähetetään toteutunutta vuoroa seuraavan kuukauden alkupuolella. Kämpille tai omaisuudelle tehdystä vahingosta veloitamme erikseen.

Jos haluat joustoa ilmoitettuihin aikatauluihin, ota yhteys kiinteistövastaavaan.

AVAIMET

Avaimet voi noutaa pari päivää ennen varatun vuoron alkamista Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolta, Partioaseman 2. kerroksesta, osoitteesta Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Avaimet palautetaan samaan paikkaan mahdollisimman pian. Katso aukioloajat https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/tietoa-meista/toimisto

SIIVOUS

Varaaja sitoutuu tekemään loppusiivouksen lähtiessään. Siivousvälineet on puhdistettava ja laitettava takaisin niille varattuun paikkaan ja roskat viedään roskiksiin. Jos tilat eivät ole kunnolla siivottuja, veloitetaan siivous erikseen.

VARAAJIEN HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Varaaja syöttää itse yhteystietonsa varausjärjestelmään, jossa niitä käytetään ainoastaan varauksen käsittelyyn. Halutessaan varaaja voi itse muokata omia tietojaan ja pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot.