Yläsivut
Tietoa meistä

Varausehdot

Partiokämppien yleistä varausehdot

Porrastettu varaus

Kuluvan vuoden varauksia voi tehdä läpi vuoden (tammikuusta tammikuuhun).  Seuraava vuosi varataan porrastetusti syksyisin niin, että pääkaupunkiseutulainen partiotoiminta on etusijalla.

Elokuu: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry (PäPa) ja Leirikesä ry (valtakunnalliset tapahtumat).

Syyskuu: PäPan partiolippukuntien lomakehaku.

Lokakuu: PäPan lippukuntien avoin varaaminen nopeusjärjestyksessä.

Marraskuu: Muiden partiolaisten ja partion ulkopuolisten varaajien varaaminen nopeusjärjestyksessä.

Tiedotamme sivuillamme aina syksyn aluksi, millä aikataululla varaukset syksyllä tehdään.

PäPan lomakehaussa painotetaan seuraavia tapahtumia.

  • Yksi varaaja varaa kaikki alueen kämpät samalle ajalle (Kiljavan pihapiirin, Kavalahden kaikki kämpät, Nuuksion kaikki kämpät).
  • Alueelliset tapahtumat.
  • Kahden tai useamman lippukunnan tapahtumat/retket (yli 100 osallistujaa).
  • Isojen lippukuntien tapahtumat/retket (jäsenmäärä yli 150).
  • Muut perinteiset tai juhlavuoden tapahtumat.
  • Lippukunta ei ole viime vuosina saanut toivettaan.

Varaaminen

Kaikki varaukset tehdään varauspalvelun kautta. Ainoastaan poikkeustapauksissa yhteys suoraan kiinteistövastaavaan.

Kaikki varaukset käsitellään toimistolla kahden viikon kuluessa varaustilauksesta. Varaus katsotaan vahvistetuksi, mikäli toimisto ei tänä aikana peruuta varausta (poikkeuksena lomakehaku, jossa hakijalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti saadut vuorot).

Lähtökohtaisesti varaustilauksia ei peruta – toimiston peruutuksen syy voi kuitenkin olla esimerkiksi partiotoiminnan järjestäminen alueen jossain kohteessa, jolloin muita alueen kohteita ei yleensä vuokrata partion ulkopuolisille. Myös varaukset, jotka eivät noudata porrastetun varauksen ohjeita, poistetaan järjestelmästä.

Katso ohjeet partion ulkopuolisille varaajille.

Varaajan peruutusehdot

Varaajan on tehtävä peruutus viimeistään kuukautta ennen vuoroa järjestelmän kautta (tai sähköpostitse toimiston osoitteeseen, mikäli varaisjärjestelmä ei toimi). Peruutus on vastaanotettu ja hyväksytty, kun peruja on saanut asiasta ilmoituksen sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli käyttämätöntä varausta ei peruta lainkaan tai se perutaan myöhässä, niin varattu vuoro laskutetaan täysimääräisenä.

Hinnat ja laskutus

Laskut lähetetään toteutunutta vuoroa seuraavan kuukauden alkupuolella.

Ilmoitetut hinnat sisältävät pelkän rakennuksen vuokran. Loppusiivous kuuluu varaajalle. Arkihinta koostuu yhdestä yöstä (klo 16–15). Viikonlopun hinta koostuu kahdesta vuorokaudesta (pe klo 16– su klo 15). Kämpille tai omaisuudelle tehdystä vahingosta tai siivouksen laiminlyönnistä veloitamme erikseen.

Partion ulkopuolisia varaajia velvoitetaan varaamaan koko alue itselleen, ellei erikseen sovita muuta. Mikäli alueen jossakin kohteessa järjestetään partiotoimintaa, ei muita alueen kohteita lähtökohtaisesti vuokrata partion ulkopuolisille.

Isoista tapahtumista ja leireistä voidaan veloittaa tapauskohtainen huoltomaksu (puu/wc/jäte), mutta näistä hinta sovitaan tapauskohtaisesti. Vessojen riittävyys ja puut ovat mitoitettu kämpän yöpyjämäärän mukaan. Isommalla ryhmällä varaajan on omakustanteisesti hankittava lisävessoja (Kavalahdessa vessan säiliön tyhjennys), lisäpuita tai lisäjätetyhjennyksiä.

Jos haluat joustoa ilmoitettuihin aikatauluihin, ota yhteys kiinteistövastaavaan.

Avaimet

Avaimet voi noutaa pari päivää ennen varatun vuoron alkamista Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolta, Partioaseman 2. kerroksesta, osoitteesta Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Avaimet palautetaan samaan paikkaan mahdollisimman pian varauksen päätyttyä. Katso toimiston aukioloajat.

Siivous

Varaaja sitoutuu tekemään loppusiivouksen lähtiessään. Siivousvälineet on puhdistettava ja laitettava takaisin niille varattuun paikkaan ja roskat viedään roskiksiin. Jos tilat eivät ole siivottu kunnolla, veloitetaan siivouksesta jälkikäteen.

Varaajien henkilötietojen käyttö

Varaaja syöttää itse yhteystietonsa varausjärjestelmään, jossa niitä käytetään ainoastaan varauksen käsittelyyn. Varauksen sujuvuuden varmistamiseksi yhteystiedot voidaan antaa toiselle varaajalle. Halutessaan varaaja voi itse muokata omia tietojaan ja pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot.

YHTEYSTIEDOT

Kiinteistövastaava
Timo Pääskynkivi
timo.paaskynkivi@partio.fi
050 511 2606

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimisto (avaimet)
papa.toimisto@partio.fi
09 8865 1200

Kunkin kämpän ja alueen tiedot sekä ohjeet osoitteessa: partiokampat.fi.