Ajankohtaista

 

Täältä löydät Partiokämpät.fi -sivujen ajankohtaiset sisällöt

Blogi ja tiedotteet

Partiokämppien ajankohtaiset uutiset, tiedotteet ja blogikirjoitukset jaettuna eri avainsanojen alle.

Retki- ja ohjelmavinkit

Kootut retki- ja ohjelmavinkit Partiokämpille. Tutustu Kavalahden kiipeilykonttiin, Peurantuvan Heinälammen päiväretkeen tai vaikkapa Nuuksion Ruuhijärven marssiin.

Valmiiden ohjelmien ja heijastinratojen lisäksi sivulta löytyy mm. vinkkejä ruuanvalmistukseen sekä nikkarointi- ja rakenteluohjeita.

Turvallisesti partioretkillä

Tapahtumaa tai retkeä suunnitellessa tulee huolehtia osallistujien turvallisuudesta sen aikana. Ennakoimalla ja ohjeisiin ennakkoon tutustumalla voi lähteä retkelle hieman keveämmin mielin.

Sivulta löytyy perinteisten turvallisuusohjeiden lisäksi tietoa partion tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmasta, Helppo Tulla -tunnuksesta ja saavutettavasta toiminnasta sekä turvallisemman tilan periaatteista ja häirintäyhdyshenkilöistä.

Kestävämmin Partiokämpillä

Meidän kaikkien tulee huomioida kestävä kehitys arjessamme, jotta luonto ja ympäröivä ympäristömme voivat tarjota elämyksiä myös jatkossa. Partion yhteinen tavoite on olla hiilineuotraali vuoteen 2030 mennessä.

Tästä innostuneena olemme koonneet yhteen vinkkejä ja ohjeita kestävämmän partioretken ja -tapahtuman järjestämiseen. Tutustu kohteiden kierrätysohjeisiin, Astetta Alemmas -ohjeisiin, hiilijalanjälkilaskureihin tai kestvästi partiossa -tunnukseen.

 

Moninaisuus Nuotio
📸 Meeri Rasivirta (SP)