Peurantupa

Peurantuvan logo

Rauhallinen metsäkämppä Vihdin Nummenkylässä

sijainti

Koivuharjuntie 78, 03100 Nummela
40 min Helsingin keskustasta autolla!

Yleistä

Tontilla on yksikerroksinen sähköistetty hirsirakennus, oma sauna, käsipumppukaivo, puuliiteri sekä 2 kpl kompostoivia ulkohuusseja. Makuupaikkoja noin 20-30 henkilölle lavereilla. Vedet kannettaan noin 100 m päässä olevasta kaivosta kämpälle ja saunalle.

Pihalla on nuotiopaikka, pöytiä ja penkkejä sekä lipputanko.  Alue on metsäistä, mutta muutama naapuri sijaitsee lähellä.

Peurantuvan omistaa Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö. Kiinteistö on tarkoitettu ensisijaisesti Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n lippukunnille, jotka saavat varata syksyisin ennakkoon seuraavan vuoden vuorot. Varauskalenterissa näkyvät, vapaaksi jääneet vuorot ovat kaikkien muiden partiolaisten sekä partion ulkopuolisten varattavissa. Tervetuloa!

Lue lisää:
Tietoa meistä
Usein kysytyt kysymykset
Tietoa Partio ulkopuolisille varaajille

Retkeily

Peurantupa sijaitsee metsäisessä maastossa, jonka  omalla tontilla on myös luonnon niittyä. Oma tontti on laaja, joten ohjelmaan riittää tilaa. Pohjoisessa ja etelässä on lisää partio-omisteisia metsäalueita. Huomioithan alueita käyttäessä kartoista polut, jotta et kävele naapureiden pihojen kautta.

Peurantuvan tontilla on hyvä harjoitella ensimmäistä laavuretkeä omalla nuotiopaikalla. Piha sekä puuliiterin vierus mahdollistavat myös useamman puolijoukkueteltan leirin järjestämisen niin talvella kuin kesälläkin. Peuranniitty on kuivaan aikaan ja talvisin oivaa aluetta ohjelmaa tai leiriä varten. Märkään aikaan niitty on upottavaa. Peuranniityllä laiduntaa viereisen Militallin hevoset, jotka siirretään varausten ajaksi pois, jolloin Peuranniittyä voi käyttää normaalisti.

Pihaa kiertää kiinteä heijastinrata, jonne helppo viedä omia tehtäviä.

Lue lisää:
Retki- ja ohjelmavinkit

Vuokrattavat kohteet

Peurantupa on yksittäinen kohde. Saat olla omassa rauhassa!

Peurantupa
Peurantupa

Peurantuvan kämppä Nummelassa, 20-30 hlö kaksikerroksisella laverilla. Sähköt, kantovesi ja kompostoivat ulkohuussit

Tutustu kohteeseen »

Alueen ohjeet

Kartat

Aktiviteetit

Tietoja alueesta

Hinnasto ja varausehdot

Näet kaikkien kämppien hinnat täältä »