Nuuksio

Nuuksion logo

Kolme erähenkistä kämppää lähellä luontoa Haltian luontokes­kuksen kupeessa

sijainti

Ruuhijärventie 15, 02820 Espoo
35 min Helsingin keskustasta autolla

Yleistä

Nuuksiossa on kolme varattavaa partiokämppää, sekä yhteiskäytössä oleva sauna. Tontti jatkuu Ruuhijärveen asti, ja rannassa on erikseen varattava leirialue. Partionaapureina on Helsingin Kotkien partiokämppä Kyöpeli sekä Kuksien retkialue. Ruuhijärventien varressa on myös Helsingfors Svenska Scouterin Lärkans-partiokämppä. Alueella siis liikkuu paljon partiolaisia, otetaan toiset huomioon ja käyttäydytään partiomaisesti.

Kaikkien kämppien edessä on oma nuotiopaikka sekä lipputanko. Vedet kannetaan saunan edessä olevasta porakaivosta. Puuliiterin päädyssä on säiliö-wc:t. Saunavuorot sovitaan paikan päällä kämppien kesken. Maastossa retkeilijät, voivat varata maksullisen saunavuoron, mutta kellonaika sovitaan kämppien kanssa paikan päällä

Nuuksion kolme partiokämppää omistaa Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö ry. Kiinteistöt on tarkoitettu Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n lippukunnille, ja he pystyvät varaamaan aina syksyisin ennakkoon seuraavan vuoden vuorot. Vapaiksi jääneet vuorot, eli vuorot mitkä näet varauskalenterissa, ovat kaikkien muiden partiolaisten sekä partion ulkopuolisten varattavissa. Tervetuloa!

Lue lisää:
Tietoa meistä
Usein kysytyt kysymykset
Tietoa Partio ulkopuolisille varaajille

Retkeily

Luonnontilaisen metsän keskellä sijaitsee Nuuksion kolme kämppää noin 700m päässä kauniista Ruuhijärvestä. Ranta on partiolaisten omistuksessa ja se on varattava, jos siellä haluaa yöpyä! Kiinteistö rajoittuu Nuuksion kansallispuistoon ja Luontokeskus Haltiaan pääsee suoraa polkua pitkin (2 km). Kämppien pihalla on niukasti telttapaikkoja, mutta muutaman saa jokaisen kämpän luokse laitettua.

Pihapiiriä kiertää kiinteä heijastinrata, jonne on helppo viedä omia tehtäviä. Tutustu myös Ruuhijärven marssiin.

Lue lisää:
Retki- ja leirialueet
Retki- ja ohjelmavinkit

Vuokrattavat kohteet

Nuuksio on yhteiskäyttöalue. Parkkipaikat ja sauna jaetaan varaajien kesken. Partion ulkopuolisia velvoitetaan varaamaan viikonloppuisin koko alue itselleen. Arkena onnistuu yhden kohteen vuokraus.

Piilopirtti
Piilopirtti

20 hlö, sähkölämmitys, takka, ei patjoja. Sähkö, kantovesi ja säiliö-WC:t

Tutustu kohteeseen »

Korvenkolkka
Korvenkolkka

20 hlö kahdessa kerroksessa, sähkölämmitys, kaksi takkaa, ei patjoja. Sähkö, kantovesi ja säiliö-WC:t

Tutustu kohteeseen »

Mörrimöykky
Mörrimöykky

20 hlö, lämmitys puilla, valaistus myrskylyhdyillä, kaasuhella. Ei sähköä, kantovesi ja säiliö-WC:t

Tutustu kohteeseen »


Leirialue Ranta
Leirialue Ranta

Tilaa 1-3 PJ-teltalle, kallioinen ja mäkinen. Nuotiorinki. Puut, vesi ja vessat kämppien luona

Tutustu kohteeseen »


Sauna (erillisvaraus)
Sauna (erillisvaraus)

Nuuksion Sauna on aina yhteiskäytössä alueen varaajien kanssa, ja paikan päällä sovitaan saunavuorot. Jos majoitut rannassa tai haluat illalla käydä saunassa ilman majoitusta, voit varata itsellesi myös pelkän saunavuoron!

Tutustu kohteeseen »

Alueen ohjeet

Kartat

Aktiviteetit

Tietoja alueesta

Hinnasto ja varausehdot

Näet kaikkien kämppien hinnat täältä »