Yläsivut
Tietoa meistä

Kiinteistöryhmä ja isännistö

KIINTEISTÖRYHMÄ koostuu meistä partiolaisista, jotka haluamme kehittää piirin kämppiä ja leirialueita! Keksimme ja toteutamme erilaisia projekteja, joissa usein on vain taivas ja kiinteistövastaavan luoma budjetti rajana. Ryhmämme kehittää kämppiä, retki- ja leirialueita vapaaehtoisvoimin oman innokkuutemme ja mahdollisuuksien mukaan.

ISÄNNISTÖ koostuu vapaaehtoisista isännistä, jotka pääsevät viettämään omaa kämppäviikonloppua, muita varaajia palvellen! Isäntänä voit majoittua isännänkämppään ja saunoa vapailla vuoroilla. Isäntänä ohjeistat varaajia, palvelet avun tarvitsijoita ja teet tarpeen tullen pieniä korjaustöitä. Mikäli isännöinti kiinnostaa – ole yhteydessä alueen kohdevastaavaan. Isännöintiin saat kohdekoulutuksen ennen ensimmäistä vuoroa.

Isännistö on osa kiinteistöryhmää ja kiinteistöryhmän pj johtaa myös isännistöä. Isännistön jäsenet ovat suoraan kiinteistöryhmässä ja voivat keksiä, hyväksyttää ja toteuttaa erilaisia kehitysprojekteja tehden kämpistä vieläkin parempia ja käyttäjiä paremmin palvelevia.

Tule mukaan:

Kiinteistöryhmä pj:

Tilma Nieminen

tilma.nieminen@partio.fi

Nuuksion kohdevastaava:

Antti Ranki

rankiantti@gmail.com

Mitä voisin tehdä?
  • Nettisivut uudistuu!
  • Lippukuntien ääni: kyselyt ja selvitykset miten kiinteistöjä käytetään ja mitä haluttaisiin.
  • Kiinteistöjen markkinointi tai opetusmateriaalit
  • Kestävästi partiossa: kierrätys, ekologisuus.
  • Kämppien kehittäminen ja leirialueiden rakentaminen
  • Ja tietenkin isännöinti!
Lataa ohjeet toimintaan

Toiminnan kuvaus_Kiinteistöryhmä ja isännistö.pdf

Tilitysohje_Kiinteistöryhmä ja isännistö.pdf